0413 82 00 27 Login

Vacature bodemonderzoeker

Sta jij stevig in je modderschoenen en ben je niet vies van een uitdaging? Da’s mooi! Bodemflex is op zoek naar nieuwe bodemonderzoekers in het veld!

Wie ben jij?

Qua opleiding ben je minimaal in het bezit van een MBO diploma in civiele-, milieu-, of cultuurtechniek. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en dat je zowel zelfstandig als in een team kunt werken. Als je ook nog in het bezit bent van een rijbewijs B, heb je alles wat wij zoeken!

Wat wij bieden

Om te beginnen is Bodemflex dé plek om, binnen een jong en dynamisch bedrijf, een hoop praktische werkervaring op te doen. Je krijgt mogelijkheden om jezelf daarnaast extra te ontwikkelen door verschillende opleidingen en cursussen te volgen (werken én studeren binnen het vakgebied). Daarnaast krijg je bij Bodemflex uiteraard een marktconformsalaris én is er de mogelijkheid om een bedrijfs- (bestel)auto te gebruiken. Mooi meegenomen!

bodemflex bodemonderzoek partijkeuring bodemsanering
bodemflex bodemonderzoek partijkeuring bodemsaneringen
bodemflex bodemonderzoekpartijkeuring bodemsaneringen

Even praktisch:

Je kunt bij ons zowel parttime als fulltime aan de slag. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Vught, maar je zult voornamelijk naar verschillende locaties afreizen om daar bodemonderzoeken uit te voeren.

Solliciteren op deze topjob?

Wil je meer weten over deze toffe vacature of wil je graag solliciteren? Neem direct contact met ons op en kom eens een kopje koffie drinken!

Over ons

Of het nu gaat om veldwerkers, veiligheids-deskundigen of milieukundig begeleiders, voor elke klus vind je bij ons de juiste professional.

Bij Bodemflex plan je gekwalificeerde bodemprofessionals in voor de uitvoer van bodem- onderzoeken en partijkeuringen, het begeleiden van bodemsaneringen en het waarborgen van de veiligheid. Daarnaast kun je bij ons óók terecht voor het huren van materieel, zoals Deco-units, aggregaten en diverse meetapparatuur.

Bodemflex vormt graag de flexibele schil van jouw organisatie! Een professionele uitvoering, die verloopt volgens de huidige standaarden, wet- en regelgeving staat bij ons altijd voorop. Onze mensen beschikken altijd over de juiste opleidingen, kennis en certificeringen.
Daarnaast voldoet ons materieel uiteraard aan de meest recente eisen en standaarden. Goed geregeld bij Bodemflex!