0413 82 00 27 Login

Voor elke klus een professional

Of het nu gaat om veldwerkers, veiligheidsdeskundigen of milieukundig begeleiders, voor elke klus vindt u bij Bodemflex de juiste professional. Ieder uiteraard met de juiste opleidingen, kennis en certificeringen. Advies nodig over de juiste professional(s) voor uw klus? Neem gerust contact met ons op!

Veldwerker-Bodemflex

Veldwerkers

Hebt u regelmatig (of eenmalig) extra veldwerkers nodig? Bodemflex is gecertificeerd en biedt ervaren veldwerkers, die per dag of dagdeel in te plannen zijn. In de meeste gevallen zijn onze veldwerkers binnen 72 uur beschikbaar. Onze veldwerkers beschikken over erkenningen voor het werken volgens de protocollen 1001, 1002, 1003, 2001, 2002, 2003 en 2018.

Veiligheidsdeskundigen

Bij het werken in de bodem speelt veiligheid een belangrijke rol. Blijkt de bodem licht of zwaar verontreinigd, dan moeten de juiste procedures en het juiste personeel worden ingezet. Onze veiligheidsdeskundigen hebben de juiste kennis in huis om dit proces in goede banen te leiden. Daarnaast beschikken zij allen over een (R)-DLP certificaat (Deskundig Leidinggevende Projecten).

Milieukundig-Begeleider-Bodemflex

Milieukundig begeleiders

Is de grond verontreinigd, dan heeft een milieukundig begeleider een belangrijke functie. Hij of zij is verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de verontreinigde grond. De milieukundig begeleider zorgt ervoor dat de contouren worden uitgezet en de schone grond van de verontreinigde grond wordt gescheiden. De milieukundig begeleiders van Bodemflex beschikken over de erkenning voor het werken volgens protocol 6001.

“Onze gespecialiseerde bodemprofessionals zijn per dag(deel) in te plannen en altijd binnen 24 uur beschikbaar”